Naš proces

Savjetovanje i evaluacija
Uspostavljanje franšiznog sustava i dokumentacije
Predstavljanje koncepta na tržištu
Kontaktirajte nas za besplatnu evaluaciju vašeg koncepta Kontaktirajte nas

Zašto odabrati
Colak Franchise Consulting grupu?

Uštedjet ćete vrijeme

U CFCG-u nudimo sveobuhvatno rješenje za uspostavu modernog sustava franšize, djelujući kao "one-stop shop“. S timom stručnjaka iz različitih područja, nećete morati tražiti svaku uslugu zasebno - umjesto toga, iskoristite mogućnost i obavite sve na jednom mjestu.

Uštedjet ćete novac

CFCG nudi integrirane cijene što pruža ekonomičnije rješenje u usporedbi s kupovinom svakog segmenta zasebno. S godinama iskustva u industriji, pružamo standard i optimalne sadržaje potrebne za uspješno franšizno poslovanje. Pouzdajte se u naše stručnosti i izbjegnite metodu pokušaja i pogreške.

Vaša investicija je sigurnija

Iskustvo CFCG-u temelji se na operativnom i tržišnom iskustvu. Koristimo našu dugogodišnju stručnost u industriji kako bismo prilagodili naše proizvode i usluge trenutnim potrebama tržišta. Pouzdajte se u nas kada je u pitanju pružanje rješenja koja su prilagođena vašim specifičnim poslovnim potrebama i zahtjevima tržišta.

Kontaktirajte nas

Zašto franšizirati svoj koncept?

Niži troškovi
i manje ulaganja

Za razliku od zaposlenika, franšizeri će vam plaćati ulazni franšizni iznos i plaćati vam naknadu za usluge kao dio vaše franšize. Također, u širenje vašeg branda ulaže franšizer. Troškovi otvaranja novih prodavaonica vašeg branda bit će financirani od strane vaših franšizera. Ako je vaš koncept uspješan, franšizeri će vam sa zadovoljstvom plaćati mjesečnu naknadu (tantijeme). Ključ leži u uspješnom konceptu te u dovoljno uloženog vremena i novca u stvaranje privlačne franšizne prilike.

Jednostavnije
upravljanje

Franšiziranje rješava jedan od najvećih problema u razvoju poslovanja - zapošljavanje osoblja, upravljanje njima i isplate plaća. Franšizeri su odgovorni za svakodnevno operativno upravljanje svojim franšizama prema standardima vašeg koncepta i u skladu s franšiznim ugovorom koji su potpisali s vama. Budući da franšizeri ulažu svoj kapital, ne treba njima upravljati, već se brinu o svom ulaganju, odnosno vašoj franšizi. Konačno, franšizna mreža treba jednostavno i pristupačno upravljanje kako bi uspješno vodila franšizni lanac.

Brzo širenje
i rast

Jedna od glavnih prednosti franšiziranja je širenje vašeg poslovanja uz mnogo brži rast u usporedbi sa širenjem uz vlastito ulaganje. Franšiziranje jednostavno kontrolirano repliciranje uspješnih modela i koncepta. Primjerice, s modelom master franšiza, možete se vrlo brzo širiti i međunarodno. Većim rastom vaša organizacija financijski jača a vaš brand postaje prepoznatljivi.

Bolje prodiranje
na tržište

Franšizeri su često bolje su povezani na lokalnom tržištu na kojem posluju i mogu lako doći do, primjerice, najboljih lokacija ili iskoristiti vlastitu mrežu poznanstva koja bi vama inače bila izvan dosega. Također, franšizeri bolje razumiju područje u kojem djeluju i mogu lakše prilagoditi poslovanje lokalnoj zajednici.

Međunarodni
potencijal

Postati međunarodni brand nije jednostavno ako ga gradite na tradicionalan način. Osim investicija i poznanstava, poslovni model karakteriziraju i prepreke poput jezika i kulturnih razlika mogu predstavljati velike izazove. Zato je mnogo je lakše postati međunarodni brand koristeći franšizni model, što je već dokazan model postizanja međunarodnog statusa.

O nama

S više od 15 godina iskustva u industriji franšiza, CFCG je pouzdan lider u pružanju sveobuhvatnih franšiznih savjetodavnih usluga. Radili smo aktivno u više od 20 zemalja diljem svijeta, uključujući SAD, pri čemu smo stekli nevjerojatno znanje i iskustvo.

Naš tim se sastoji od stručnjaka iz industrije koji pokrivaju sve aspekte razvoja franšize, od postavljanja franšiznih sustava do brendiranja, pravnih pitanja, financija i još mnogo toga. Ponosimo se time što nudimo jedinstveno rješenje za sve vaše potrebe u vezi s franšizom.

Ono što razlikuje CFCG je naše jedinstveno iskustvo u izgradnji vlastitih franšiznih sustava od nule do globalno prepoznatljive franšize. Ovo praktično iskustvo omogućilo nam je sveobuhvatno razumijevanje izazova i složnosti s kojima se franšizeri suočavaju. Prošli smo isti put, susreli se s istim preprekama i uspješno ih savladali.

Misija CFCG-a je pružiti podršku našim klijentima u postizanju najboljih mogućih rezultata za franšizne sustave. Blisko surađujemo sa svakim klijentom, nastojimo razumjeti njihove jedinstvene ciljeve i izazove, a naša rješenja prilagođavamo njihovim specifičnim potrebama. Bez obzira da li se prvi put upuštate u franšizu ili tražite rješenja za prevladavanje postojećih izazova, tu smo da vam pomognemo.

Savjetodavne usluge našeg tima usmjerene su pružanju personaliziranih i profesionalnih usluga usmjerenih na ostvarivanje rezultata. Vjerujemo u razvijanje dugoročnih partnerstava s našim klijentima, vodeći ih kroz svaki korak njihovog puta. Vaš uspjeh je i naš uspjeh, i posvećeni smo tome da vam pomognemo ostvariti svoj puni potencijal vašeg franšiznog sustava.

Hvala vam na interesu za Colak Franchise Consulting Group. Pozivamo vas da istražite naše usluge i stupite u kontakt s našim stručnjacima kako bismo razmotrili kako možemo podržati vaše franšizne pothvate. Zajedno možemo postići izvanredne rezultate u svijetu franšiziranja.

Naši klijenti